>

Proizvodi

Skrivena krila – GEALAN KUBUS – Jednostavno lijepi prozori

Njemački proizvođač profila za prozore i vrata GEALAN predstavio je najnoviju inovaciju GEALAN KUBUS – prozorski sustav koji će oduševiti i najizbirljivije. Osim modernog dizajna i vrhunske kvalitete sustav zadovoljava i najviše standarde jednostavnosti i funkcionalnosti.

Novim profilom KUBUS omogućeno je više svjetlosti zahvaljujući smanjenoj debljini prozorskog okvira i povećanoj staklenoj površini. Uz elegantan minimalistički dizajn i poštivanje najviših standarda kvalitete i toplinske izolacije tvrtka je zadovoljila i najzahtjevnije klijente.

GEALAN inovatori imali su vrlo kompleksan zadatak – nad novim profilima trebalo je dominirati staklo, a prozorski okviri trebali su biti što manje uočljivi. Pri tome je trebalo voditi računa o toplinskoj izolaciji i inovativnoj površini, boji i prilagodljivosti građevinskim visinama. Dizajn je pak trebao biti bezvremenski i elegantan. Drugim riječima, cilj je bio osmisliti visokokvalitetni elegantni dizajnerski prozori s visokim stupnjem toplinske izolacije koji su jednostavni i funkcionalni.

Iako su kriteriji bili visoki, GEALAN stručnjaci osmislili su nov sustav – GEALAN-KUBUS® koji je namijenjen modernim niskoenergetskim kućama i objektima s većim staklenim površinama. Osnovne karakteristike profila GEALAN- KUBUS su ravne i oštre linije te nevidljivi profil, a unutarnji spoj okvira i krila je u istoj ravnini. Drugim riječima: s unutarnje strane novi sustav oduševljava jednostavnom površinom bez nepotrebnih spojeva, dok s vanjske strane stvara skladan ukupni dojam zahvaljujući pravokutnim preklopima.  Rezultat je veća količina svjetlosti.

Jedna od prednosti jest 100 mm za ugradbenu dubine i prednja širina okvira krila. Time preklopni stup i bočni dijelovi okvira imaju jednaku vidljivu širinu što daje simetričan estetski izgled.

Poseban naglasak stavljen je na konture okvira; središnja brtva integrirana je u prozorsko krilo, što omogućava jednostavnost održavanja.

Novi sustavi GEALAN-KUBUS proširili su ne samo asortiman proizvoda tvrtke GEALAN nego i ponudu inovativnih i jedinstvenih proizvoda za onu vrstu klijenata koji žele najbolje prozorske sustave i imaju visoke kriterije kad je riječ o dizajnu i funkcionalnosti, ali i očuvanju toplinske energije.

GEALAN- KUBUS svojim bezvremenskim dizajnom i kvalitetom izrade daleko nadmašuje ponudu na tržištu prozorskih sustava ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj Europi!

Scroll Up