>

Proizvodi
PODIZNO KLIZNE STIJENE

Opis

Ništa ne pridonosi elegantnijem ambijentu stanovanja bolje od prozračnog i velikog dnevnog boravka. Stoga se kao idealan prijelaz do terasa, balkona i vrta ugrađuju podizno-klizne stijene. Time unosite komadić prirode u Vašu kuću.

Posebna tehnika GEALAN podizno-kliznih vrata koristi se kada su u pitanju otvori velike površine, tako da se veliki elementi pomiču bez poteškoća. Svejedno jesu li vrata otvorena ili zatvorena, unutrašnjost prostorije ispunjena je svjetlošću.

Podni priključak sa pragom omogućava nesmetani prolazak. Svojim jedinstvenim dizajnom ne ograničavaju korištenje prostora, budući da se prilikom otvaranja krilo jednostavno podigne i klizanjem otvori na stranu.

Značajke:

  • elegantno i lagano otvaranje i zatvaranje
  • rukovanje moguće samo s jednom rukom
  • potrebno je malo snage za pokretanje
  • moguća je ugradnja sustava otvaranja pomoću motora

Statika i toplinska izolacija

Ojačanja velikih dimenzija u krilu i okviru daju podizno-kliznim vratima visoki stupanj stabilnosti.

Mogućnost ugradnje stakla do 46mm dubine u kombinaciji sa Gealan S9000 sustavom pružaju optimalne vrijednosti toplisnke i zvučne izolacije.

Zrakopropustnost i vodotijesnost

Ispitivanja pri institutu za prozore i vrata “Rosenheim” pokuzuju najbolje rezultate u okviru zrako-propusnosti (razraed 4 prema DIN EN 12207) i vodotijesnosti (razred 9A – 600 pA – PREMA din en 12208).

Scroll Up