>

Proizvodi
S9000

Kategorije: ,

Opis

GEALAN sustav S 9000 s 82,5 mm ugradbene dubine ujedinjuje sve prednosti i karakteristike središnje i prislone brtve. Velika ugradbena dubina, 6-komorni profil okvira, krila i prečke te tri razine brtvljenja, garancija su izvrsne toplinske izolacije. Središnja brtva u okviru značajno doprinosti poboljšanju toplinske i zvučne izolacije. Središnja brtva dodatno štiti od prodora vlage do okova te tako osigurava jednostavno otvaranje i pri niskim vanjskim temperaturama.

GEALAN je razvio sustav STV® (statičko suho ostakljivanje). Riječ je o ljepljenju stakla i profila krila specijalnom ljepljivom trakom uz zadržavanje uobičajenog podešavanja stakla. Ljepljenjem stakla s profilom krila prenosi se čvrstoća stakla na krilo, stoga standardni elementi mogu biti u cijelosti bez čelika. U kombinaciji STV® trake s čelikom omogućena je izrada elemenata puno većih dimenzija. Naknadna podešavanja protekom vremena svedena su na minimum. Ljepljenje stakla s krilom poboljšava protuprovalnu zaštitu.

Acrylcolor

U sustavu Gealan S9000 elementi u boji nemaju konkurencije. GEALAN svoje acrylcolor profile procesom koekstruzije proizvodi već 30 godina. Proces koekstruzije neodvojivo spaja bijelo PVC tijelo i acrylno staklo u boji. Takvim procesom spajanja dva materijela stvara se površina u boji koja je vrlo otporna na sve vanjske vremenske uvjete. Vanjski sloj akrilnog stakla dvostruko je tvrđi od PVC-površine bijelih prozora. Odlikuje ga izuzetna otpornost na ogrebotine i postojanost na vremenske utjecaje. Glatka, neporozna, mat acrylcolor površina neosjetljiva je na prljavštinu, lako se održavaju i čiste.

Dekorativne folije

Za sve kojima je važan prirodan izgled na raspolaganju su PVC prozori u drvodekoru. Prozori u dekoru istovremeno posjeduju sve pozitivne karakteristike modernih PVC prozora i dekorativni efekat drveta.

Prozori iz sustava S 9000 s alu oblogom ujedinjuju prednosti PVC-a i aluminija. Visoka funkcionalnost i moderni, dizajnu orijentirani alu izgled objektima dodijeljuje ekskluzivnost – ujedno s odličnom toplinskom izolacijom PVC-a.

Scroll Up