>

Proizvodi
Gealan S9000

Kategorije: ,

Opis

GEALAN sustav S9000 s 82,5 mm ugradbene dubine ujedinjuje sve prednosti i karakteristike središnje i prislone brtve. Velika ugradbena dubina, 6-komorni profil okvira, krila i prečke te tri razine brtvljenja, omogućuju koeficijent prolaska topline kroz okvir (Uf) od svega 0,92 W/m2K. U kombinaciji sa niskoenergetskim 3-slojnim staklima Ug vrijednosti od 0,6 W/m2K sustav postiže ukupnu izolativnu vrijednost prozora (Uw) ispod 0,80 W/m2K što zadovoljava standarde za ugradnju na pasivne kuće i štedi energiju i do 3 puta više od prozora koji se prosječno ugrađuju. Nadalje moguće je na taj način smanjiti razinu buke unutar prostorije čak i za 48 db.

Središnja brtva dodatno štiti od prodora vlage do okova te tako osigurava jednostavno otvaranje i pri niskim vanjskim temperaturama.

Glean s 9000 specifikacije

Acrylcolor

U sustavu Gealan S9000 elementi u boji nemaju konkurencije. GEALAN svoje acrylcolor profile procesom koekstruzije proizvodi već 30 godina. Navedeni proces neodvojivo spaja bijelo PVC tijelo i acrylno staklo u boji. Takvim procesom spajanja dva materijela stvara se površina u boji koja je vrlo otporna na sve vanjske vremenske uvjete, ogrebotine i oštećenja. Vanjski sloj akrilnog stakla dvostruko je tvrđi od PVC-površine bijelih prozora. Glatka, neporozna, mat acrylcolor površina neosjetljiva je na prljavštinu, lako se održava i čisti.

Dekorativne folije

Za sve kojima je važan prirodan izgled na raspolaganju su PVC prozori u drvodekoru. Prozori u dekoru istovremeno posjeduju sve pozitivne karakteristike modernih PVC prozora uz dekorativnog efekta drveta.

Alu oblog

Prozori iz sustava S9000 s alu oblogom ujedinjuju prednosti PVC-a i aluminija. Visoka funkcionalnost uz moderan dizajn – takvi elementi objektima dodijeljuje ekskluzivnost uz ujedno odličnu toplinsku izolaciju PVC-a i visoku otpornost aluminija.

Scroll Up