>

Proizvodi

GEALAN profili S 9000

Gealan s 9000 profilSustav S 9000 karakteriziraju iznimno dobra izolacijska svojstva koja omogućuju velike uštede toplinske energije, kao i iznimnu zaštitu od buke.

Velika dubina ugradnje od 83 mm, 6 konstantnih zračnih izolacijskih komora, te 3 razine brtvljenja omogućuju koeficijent prolaska topline kroz okvir (Uf) od svega 0,92 W/m2K.

U kombinaciji sa niskoenergetskim 3-slojnim staklima Ug vrijednosti od 0,6 W/m2K sustav postiže ukupnu izolativnu vrijednost prozora Uw ispod 0,80 W/m2K što zadovoljava standarde za ugradnju na pasivne kuće i štedi energiju i do 3 puta više od prozora koji se prosječno ugrađuju.

Zbog velike dubine ugradnje i mogućnosti ugradnje višeslojnih stakala iznimne protuzvučne zaštite moguće je smanjti razinu buke unutar prostorije čak i za 48 db.

Optički GEALAN S 9000 je modernog dizajna sa blagim linijama koje čine dizajn prozorskog okvira elegantnim i “vitkim” te omogućuju veliki prodor svjetlosti unutar prostora.

Mogućnost izbora velikog broja boja i dekora drveta pridonose da se prozori i vrata mogu uklopiti sa bilo kojom bojom fasade izvana, kao i namještaja iznutra.

Glean s 9000 specifikacije

1. Dosljednih 6 komora u okviru, krilu i prečki za odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

2. Jednaka vrsta čelika za optimalnu statiku i toplinsku izolaciju.

3. Inteligentan koncept brtvljenja s dosljedno tri razine brtvljenja. Središnja brtva u falznom području okvira, presudna je za dobru toplinsku izolaciju, s obzirom da smanjuje prolaznost topline u području falza.

4. Visoki utor za staklo kroz visinu preklapanja od 26 mm daje dodatnu toplinsku izolaciju.

Scroll Up